Huisartsenpraktijk   Lourdes

Raadpleging op afspraak
 
1. afspraak maken
 - bij voorkeur via online afspraaksysteem (Klik hier)
 - telefonisch tussen 8u - 12u en 14u - 19u
 
2. Voor het invullen en afleveren van attesten (werkonbekwaamheid, kinesitherapie, voorschriften, verwijsbrief specialist) vragen wij u op consultatie te komen. Deze kunnen niet telefonisch geregeld worden. We proberen voldoende voorschriften af te leveren tot een volgende afspraak nodig is.
 
3. Voor het bespreken van laboresultaten en specialistische verslagen oa radiologie vragen wij u langs te komen. Zo kunnen wij meer tijd vrijmaken om u een duidelijke uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Telefonische vragen en/of adviezen worden liefst tot een strikt minimum beperkt. Denk eraan dat ook u tijdens een consultatie niet graag gestoord wordt door steeds binnenkomende telefoonoproepen.
 
4. Probeer steeds op tijd te komen, om andere mensen niet te laten wachten. Indien u niet of niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve dan te verwittigen. Op deze manier kunnen wij dan andere mensen verder helpen. Niet geannuleerde afspraken kunnen aangerekend worden.
 
5. Breng steeds een klevertje van de mutualiteit mee (voor labo, aanmaken gmd, allerhande attesten, .)
 
6. Wenst u een afspraak voor een specifiek onderzoek (uitstrijkje, spirometrie, cardiogram, .) gelieve 2 tijdstippen te voorzien.
 
Huisbezoeken
 
1. Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden op het nummer 09/251.07.30. Gelieve deze voor 10u aan te vragen. Na 10u worden enkel dringende of hoogstnodige huisbezoeken aanvaard. Bij voorkeur worden niet noodzakelijke huisbezoeken afgewerkt op de praktijk.
 
2. Huisbezoeken worden gereserveerd voor patiŽnten die omwille van gezondheidsredenen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. Wij willen u motiveren om zo veel mogelijk zelf langs te komen. Bij huisbezoeken kunnen wij geen juist tijdstip (voor/namiddag of uur) afspreken. De omstandigheden voor onderzoek en behandeling zijn optimaal binnen de praktijkruimtes.